Pa pojdimo v PUTR

Vabimo Vas na ponovno srečanje našega kluba, tokrat v restavraciji Putr, v Trzinu. Namen srečanja je, poleg prijetnega druženja, dogovor o našem letošnjem programu, kot tudi o naši strokovni ekskurziji v Gruzijo.

Zbrali se bomo v petek, 17.2.2023 ob 18:00 uri. Restavracija se nahaja na Mengeški cesti 67, Trzin. Cena večerje s spremljavo penin Istenič znaša 69 EUR. Če se želite udeležiti dogodka nam to prosim sporočite do srede, 15.2.2023 na telefon 01 5157885 ali na e-posto office@istenic.si.Naša zgodba je nova in sveža, kot svež kruh vsako jutro.
Potem ga samo še namažeš s Putrom in svet je takoj lepši.

Restavracija PUTR je le krajši skok ven iz mesta, iz mestnega vrveža v naselje, kjer se lahko sprostite v tropskem ambientu, raznoliki kulinariki ter odlični rujni kapljici.

Zato smo tu.
Ker s Putrom je vse boljše.

Putr.

MENI

PUTR CUVER

Ob pozdravu iz kuhinje bo zraven penina No.1

MESNI

RIBJI

– PREDJED –

Ravioli polnjeni z mesom kunca in stročjim fižolom, korenčkova krema z ingverjem, čips sira grana padano in ingverjevo olje z baziliko.

Grahova juha, kokosova spužva, maslen edamame, kokosova krema in kokosovo olje z meto.

Ob predjedi se bo stregla penina Rare

– GLAVNA JED –

Jelenov hrbet v drobnjakovi skorijci, pire šampinjonov z žajbljem, krema kozjega sira in pistacije, kaviar rdečega vina, krema karameliziranih šampinjonov, olje drobnjaka in omaka bele karamele.

File jezerske Zlatovščice, bučkina zloženka, čipka s sezamom, bučkin hladni pire, omaka teranove penine, cukinijevo olje s sezamom in kaviar jezerske zlatovščice.

Ob glavni jedi se bo stregla penina Gourmet Rose

– SLADICA –

Čokoladni ali pistacijev sufle.

Ob sladici se so stregla penina Barbara.