KLP srečanje v restavraciji BREG!

Dragi prijatelj,

Veseli me, da se lahko po daljšem času oglasim z novim povabilom. Že kar nekaj časa Klub prenavljamo, ker novi časi prinašajo tudi nove izzive. Prvotno nalogo je klub opravil z odliko. V KLP je bilo v zadnjih 25h letih več ali manj časa včlanjeno skoraj 1000 ljudi. Skupaj smo doživeli veliko lepih trenutkov doma in po svetu, predvsem pa smo se veliko naučili. Posledično smo svoje znanje razdajali in zagotovo tudi močno vplivali na to, da je v Sloveniji že skoraj 300 proizvajalcev penečih vin. Zdaj je čas za menjavo generacij in temu se moramo prilagoditi, njihov dostop do informacij je mnogo enostavnejši, izkušnja pa je in bo ostala subjektivna.

Temu je namenjeno tudi to povabilo.

Kdaj? 24.11.2022 ob 18:00

Kje? Breg 20, 1000 Ljubljana

Ni bistro, ni krčma, ni taverna, Breg je gostilna – takšna, kot so jih poznali nekoč, a brez prašine, takšna, kot jo moraš spoznati znova. Neogostilna, ji recimo pravi chef Jorg Zupan. Breg je Ateljejev skuliran brat, ki povabi na pijačo in ponudi še jedačo, takšno pristno in okusno.

Restavracija breg

Za člane KLP je meni pripravil chef Jorg Zupan, dobitnik Michelinove zvezdice.

Cena po osebi s pripadajočimi peninami: 76,00 €. V Bregu bomo gostovali v četrtek 24. novembra 2022 ob 18.00h. Zadnji dan za prijavo je v sredo, 23. novembra 2022 na telefon 01-515-78-85, ali preko e-maila na office@istenic.si.

Število mest je omejeno, zato priporočamo hitro prijavo.

Homepage