Turizem

 

Stara vas 7, 8259 Bizeljsko, Slovenija
Telefon: +386 7 495 15 59
Faks: +386 7 495 16 47
GSM: +386 41 780 954
E-mail: sparkling@istenic.si

Vila Istenič **** (Booking.com 9,1/10)

Izredna pozicija vile, izdelana v posestniškem slogu, na vhodu v bizeljsko vinorodno področje, le 10 km oddaljena od Brežic in avtoceste, ki povezuje Ljubljano in Zagreb, priča o pomembnosti stavbe in nudi popolno zasebnost tistim, ki želijo v celoti sprejeti način življenja vinske dežele.

Vila Istenič, z lepo urejeno okolico, odpira pogled na vrh vzpetine, kjer kraljujeta vinski kleti. Njeni temelji so bili položeni v letu 1740, dokončno je bila obnovljena decembra 2010. Nekoč domovanje bogatih in pomembnih ter vplivnih veleposestnikov Janežičev je leta 2006 prešlo v last Janeza Isteniča in najprej dobilo nov pomen v obliki obnovljene kleti, ki smo jo napolnili z najboljšimi peninami.

S pogledom na Sljeme, v neposredni bližini Zagreba, kjer se pozimi odvijajo tekme za svetovni pokal v alpskem smučanju, oziroma le dva kilometra zračne linije oddaljena hrvaška meja je mesto, ki ga potrebujete, da se sprostite, za počitek ali praznovanje s prijatelji in družino.

Koncept Vile Istenič je v razkošnosti stavbe, ki jo obdajajo prefinjeni detajli in izpolnjujejo vse vaše želje za sprostitev in rekreacijo na eleganten, a udoben način. Bogat zajtrk, obvezno začinjen s kozarcem hladne, suhe penine bo zagotovo še dodatno polepšal bivanje v neokrnjeni naravi.

Vila Istenič obiskovalcem ponuja redko priložnost za doživetje elegance in prefinjenosti, ki je v popolni harmoniji z naravnim okoljem. Skrbno izdelana in ustvarjena z uporabo najboljših materialov uteleša edinstveno priložnost, ponuditi največ za Vaše ugodje v dveh suitah ( junior suite ) in štirih dvoposteljnih luksuznih sobah z brezplačnim internetom, računalnikom, delovno mizico, LCD televizorjem, kopalnico s tušem, copati, sušilcem za lase, minibarom, sefom, klimo in obvezno steklenico ohlajene penine.

Cena dvoposteljne sobe se giblje že od 80€ in suita že od 85€ na noč.

Okolica nudi nešteto možnosti za rekreacijo, od kolesarjenja, pohodništva, obiska okoliških vinogradnikov, vinarjev in domačih gostiln, organiziranih vodenih degustacij penin in lokalnih vin, obiska bližnjih term ( Terme Čatež, Terme Olimje ), igranja golfa v Mokricah ali pri Amonu, zimskih radosti na Sljemenu ali enostavno shopping v hrvaški prestolnici.