Klub ljubiteljev penin

kultura pitja penin in kulinarike.

V Klubu ljubiteljev penin skrbimo, da poznavalci in ljubitelji ter seveda naši kupci, ob pravi priložnosti, uživate ob odličnih peninah, ki Vam jih zagotavljamo z najbolj profesionalnimi in prijateljskimi storitvami.

Nudimo Vam najboljše, z najvišjimi priznanji nagrajene penine, ki so izvor Vašega velika osebnega zadovoljstva in intelektualnega odkritja.

Klub ljubiteljev penin je kot po meri za tiste, ki zares želite uživati v peninah. Za vas smo pripravili klube, ki vam ponujajo številne ugodnosti hiše Istenič.

  • brezplačna dostava penin ob enkratnem nakupu 6 in več steklenic,
  • brezplačno obveščanje o dogodkih hiše Istenič,
  • obveščenost o najnovejših dogajanjih v svetu penečih vin,
  • najboljše, z najvišjimi priznanji nagrajene penine, ki jih ni mogoče kupiti v prosti prodaji,
  • povabila na vsa ekskluzivna praznovanja in predstavitve ter večere kulinarike ob peninah,
  • spoznavanje novih ljudi.

KLP - 30%

Klub ljubiteljev penin -30% je kot po nalašč za tiste, ki zares želite uživati v peninah. Postanite član kluba še danes in skupaj bomo spoznavali skrivnosti penečih vin. Za majhno letno članarino v višini 50 EUR boste lahko celo leto uživali v velikih ugodnostih članstva. 

KLP Vila Istenič -10%

Klub ljubiteljev penin Vile Istenič je namenjena predvsem tistim, ki iščejo popolnoma nova obzorja v kulturi pitja penin, iščejo inovacije in ustvarjalnost, ki so mladostni, športni, manj formalni in družabni. Pridružite se nam in kupujte Vilo Istenič 10% ugodneje.

KLP -5%

Klub ljubiteljev penin -5% namenjen vsem, ki ob posebnih priložnostih nazdravite z našo penino. Enkrat na tri mesece boste z brezplačno dostavo prejemali 6 steklenic penin po »enologovem izboru« z 10%, oziroma s 5% popustom po lastnem izboru.

Postanite član kluba še danes in skupaj bomo spoznavali skrivnosti penečih vin. Z včlanitvijo v klub ljubiteljev penin ste seznanjeni z splošnimi pogoji in se z njimi strinjate.